Villkor

Betalningsmetoder:

 

Kassan är en säker betalningsmetod för dig. Vi har en betalningsinstitutlicens utfärdad av Finansinspektionen. Tjänsten sköts av Checkout Finland Oy (företags-ID 2196606-6) och ingår i familjen Nets.

 

Kassans betalningstjänst vidarebefordrar din betalning till säljaren. Om Checkout Finland Oy visas på din kontoutdrag eller kreditkortsfaktura har vi vidarebefordrat din betalning.

 

Onlinebutiken fungerar som marknadsförare av produkter och tjänster och som leverantör av produkter till kunden. Webbutiken tar hand om lagstadgade och andra skyldigheter relaterade till transaktionen. Om du vill göra anspråk på eller returnera en produkt ska du kontakta webbutiken där du beställde produkten direkt.

 

Betalningsvillkor: https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

 

 

Om vårt företag:

 

Hydroforest Oy Ab

 

affärs-ID 1613276-1

 

Västanbygränd 4, 10600 Ekenäs

 

Klaus Torbjörn Sundblom, VD

 

 

Garantivillkor:

Produktgarantin bestäms i enlighet med produkttillverkarens garantivillkor.

 

https://www.husqvarna.com/en-US/

https://www.polaris.fi/

http://www.honda.fi/

Etusivu

 

Retur:

Den returnerade produkten måste vara oanvänd och i ett skick för försäljning. Begagnade produkter kan inte returneras.

 

Alla bruksanvisningar måste också returneras med den returnerade produkten.

 

Alla produkter som köpts från Hydroforest har rätt att byta och returnera inom 14 dagar från inköps- / beställningsdatumet. Returrätten gäller endast oanvända och försäljningsbara produkter i originalförpackningen, så förpackningen och dess innehåll måste bevaras noggrant.

Kunden ansvarar för att skydda de returnerade produkterna för transport och de returnerade produkterna måste skyddas noggrant så att de inte skadas under transporten. Om de returnerade produkterna har skadats under returen på grund av bristande skydd kan vi kanske inte återbetala produktens inköpspris till fullo.

 

Behåll kvittot du fått för retur av produkten tills du får en återbetalning för returen. Produktpriset och kostnaderna återbetalas till kunden senast 14 dagar efter att säljaren har fått tillbaka produkten och bekräftat att den kan säljas igen. Vid partiell retur, återbetalas inte leveranskostnader för produkter som inte returneras. Det återbetalningsbara beloppet återbetalas med samma betalningsmetod som beställningen gjordes.

 

Om produkten som skall reklameras, vänligen kontakta varuhuset från vilket köp / upphämtning gjordes.

 

 

HYDROFOREST

KIMITO / KEMI

Arkadiavägen / Arkadiantie 13,

25700 Kimito / kemi

Telefon: 040-580-3256

magnus.lindh@hydroforest.fi

 

Leveransmetoder

Hämtning och hemleverans. Som leveransmetod använder vi främst Matkahuolto, Posti.

 

Leveranstid för produkter i lager är 2-5 arbetsdagar. Om produkten är tillfälligt slut, leveranstid 1-3 veckor. Om den produkt du har beställt inte längre är tillgänglig kommer vi att meddela dig via e-post eller telefon.

 

Info: magnus.lindh@hydroforest.fi

 

Leveransvillkor

 

Leveranskostnader för produkter som levereras från webbutiken bestäms utifrån leveransmetod, produktens storlek / vikt och avståndet till leveransdestinationen.

 

Att hämta produkter är gratis. 0,00 €

Leverans från webbutiken

 

Litet paket – 3,90 € – Paketleverans (max. 35 x 25 x 3 cm, 2 kg) bekvämt direkt till din egen brevlåda eller låda med annan post. Det lilla paketet innehåller också spårning av sändningen.

 

Mer detaljerad prislista:

 

https://www.posti.fi/fi/asiakastuki/lahettaminen/hinnat-ja-laskurit/paketit-kotimaa

 

Hemleverans 11,90 € (mindre än 20 kg) 11,90 € – 299,00 € (mer än 20 kg)

 

Hemleveranser sker vanligtvis på vardagar mellan 8 och 16.