Skip to content

Hydroforest – täyden palvelun pienkonetavaratalo

Valikoimastamme löydät muun muassa mönkijöitä, ruohonleikkureita, trimmereitä, moottorisahoja ja lisätarvikkeita. Meiltä löydät myös robottiruohonleikkureita, raivaussahoja, vesipumppuja, generaattoreita, ja paljon muuta. Teemme yhteistyötä parhaimpien ja tunnetuimpien tuotemerkkien kanssa, ja valikoimastamme löytyy Husqvarna-, Polaris-, Solis- Honda-, Logosol-, Japa-, Kärscher-, Hydroscand-, Elfving-, Briggs & Stratton-, Teboil-, Kranman-, Aspen- ja Komatsu-tuotteita sekä niihin yhteensopivia varaosia.

Hydroforestilla sinua palvelee kokenut ja asiantunteva tiimi. Meillä on laaja kokemus alalta ja olemme tarjonneet asiakkaillemme parasta palvelua Kemiön ja Raaseporin alueella jo yli 20 vuoden ajan.

Meiltä saat saman katon alta kaikki koneet metsän-, puutarhan- ja pihanhoitoon sekä tarvittavat varaosat ja huoltotarvikkeet. Myymme koneita sekä uusina että käytettyinä, ja meiltä löydät jokaiseen budjettiin sopivat laitteet.

Osaamisemme ei rajoitu pelkästään koneiden myyntiin – tarjoamme myös koneiden huoltopalveluita. Olemme aina apunasi koneiden huoltoa ja hoitoa koskevissa kysymyksissä. Autamme sinua mielellämme myös vaikka koneesi ei kuulu edustamaamme tuotemerkkeihin.

Hydroforest Oy Ab perustettiin vuonna 2000. Toimitusjohtajana toimii Klaus Sundblom. Yritys työllistää parhaillaan kuusi henkilöä.