Skip to content

Hydroforest – ett småmaskinsvaruhus med service i fokus

I vårt sortiment hittar du fyrhjulingar, gräsklippare, trimmers, motorsågar och tillbehör. Vi säljer också robotgräsklippare, röjsågar, vattenpumpar, generatorer och övriga, till området hörande produkter. Vi samarbetar med marknadens kändaste och pålitligaste aktörer. Hos oss hittar du produkter och reservdelar av märkena Husqvarna, Polaris, Solis, Honda, Logosol, Japa, Kärcher, Hydroscand, Elfving, Briggs & Stratton, Teboil, Kranman, Aspen och Komatsu.

På Hydroforest betjänas du av ett erfaret team med stor sakkännedom. Vi har gedigen erfarenhet av branschen och har varit verksamma i Raseborg och Kimito i över tjugo år, alltid med god kundservice som ledstjärna.

Hos oss hittar du alla produkter och tillbehör för skog, trädgård och gård, samt till dessa hörande service under samma tak. Vi säljer både nya och begagnade maskiner och hos oss hittar du garanterat en produkt som passar just din budget.

Vårt kunnande omfattar inte bara försäljning – vi utför även service av småmaskiner. Vi står till tjänst i allehanda service- och underhållsärenden. Tveka inte att ta kontakt även då din produkt inte hör till de märken vi förestår.

Hydroforest Oy Ab grundades år 2000. Som verkställande direktör fungerar Klaus Sundblom. Företaget sysselsätter i nuläget sex personer.