Skip to content

METSÄKALUSTO

Valikoimastamme löytyy moottorisahoja, metsäkoneita, sahalaitoksia ja metsävaunuja. Meillä on iso tilausvalikoima, Logosol-, Kranman-, Japatuotteita. Tutustu tuotteisiin alla olevista linkeistä ja ole yhteydessä, jos haluat tehdä tilauksen tai mikäli ilmenee kysymyksiä.

MOTTORISAHAT

Vuodesta 1959 lähtien husqvarna suunnitelleet laadukkaita moottorisahoja, jotka vastaavat tarpeisiisi ja hoitavat kaikki tehtävät.

JAPA METSÄKONEET

Japa®-polttopuukoneita on valmistettu Suomessa jo vuodesta 1977 ja tarjoamme laajan valikoiman vaihtoehtoja erilaisiin käyttötarkoituksiin niin mökille kuin ammattikäyttäjän tarpeisiin.

LOGOSOL SAHAT

Bengt-Olov Byström perusti LOGOSOLin 1989 ja yhtiö on edelleenkin Byströmin perheen omistuksessa Härnösandissa. Olemme myyneet yli 25 000 Solosahaa ja yli 10 000 höylää ja meillä on yli 25 vuoden kokemus markkinajohtajana pienimuotoisen puunjalostuksen alalla. Olemme päivittäin yhteydessä asiakkaisiin, jotka toteuttavat unelmiaan puusta ympäri maailman.
Meille kaikki asiakkaat ovat tärkeitä!

KRANMAN METSÄVAUNUT

Kranman metsä- ja kuljetusvaunut valmistetaan ruotsissa Kranman AB toimesta. Kranmanin tuotteet ovat erittäin kestäviä metsätöissä sekä ammatti- että harrastekäytösssä. Kranman AB on kehittänyt ja valmistanut vaunuja yli kymmenen vuotta.